“Darkness cannot drive out darkness
only light can do that...
brande

Brande

Ndriçues Teknik

Outdoor

Brande

Ndriçues Teknik

Indoor

Outdoor

Produkte

Avangard në stil dhe shumëllojshmëri produktesh ndriçimi. Bauled ofron ndriçuesit më elegantë në treg, të cilët do të ndryshojnë mënyrën se si ju e perceptoni marrëdhënien midis dritës dhe hijes, shkëlqimit, ngjyrës, stilit dhe cilësisë. Jo vetëm produkte, por një mënyrë jetese.

Produkte

Avangard në stil dhe shumëllojshmëri produktesh ndriçimi. Bauled ofron ndriçuesit më elegantë në treg, të cilët do të ndryshojnë mënyrën se si ju e perceptoni marrëdhënien midis dritës dhe hijes, shkëlqimit, ngjyrës, stilit dhe cilësisë. Jo vetëm produkte, por një mënyrë jetese.

Projekte

Falë punës 10 vjeçare me arkitektë, inxhinierë dhe dizajner të brendshëm jemi në gjendje t’iu ofrojmë suport në përzgjedhjen e produkteve. Kombinim perfekt midis stilit dhe funksionalitetit, ashtu si syri e kërkon.

Projekte

Falë punës 10 vjeçare me arkitektë, inxhinierë dhe dizajner të brendshëm jemi në gjendje t’iu ofrojmë suport në përzgjedhjen e produkteve. Kombinim perfekt midis stilit dhe funksionalitetit, ashtu si syri e kërkon.