Roettec Wall Lamp RH10-0083
Roettec Wall Lamp RH10-0083
Roettec Wall Lamp RH10-0083
Roettec Wall Lamp RH10-0083
 • SKU:

Roettec Wall Lamp RH10-0083

Lek 9,800.00
  PËRSHKRIMI

  Lloji i instalimit: Montuar në mur

  Ngjyra e dritës: Dritë e ftohtë, Dritë e ngrohtë

  Burimi i dritës: Llamba LED

  Zona e Ndriçimit: 10-15 metra katrorë

  Materiali: Xhel silicë + Alumini

  Numri i burimeve të dritës:> 20

  Burimi i energjisë: AC

  Drejtimi i hijes: Poshtë& sipër

  Lloji i hijes: Pa hije 

  Lloji i ndërprerësit: Ndërprerësi duhet të instalohet vetë në mur.

  Teknika: E pikturuar

  Tensioni: 90-260V

   

  Ky ndriçim LED e përdredhur do të krijojë një imazh të bukur që ju pëlqen ta shikoni në murin tuaj. Ajo vjen në një larmi stilesh të ndryshme, të disponueshme në të bardhë ose të zezë. Kjo pajisje ndriçimi minimaliste përdor një formë të thjeshtë të përdredhur për të shtuar shumë stil në dhomën tuaj. Vjen me një pllakë tavani prej alumini me cilësi të lartë në njërën anë, dhe një rreth të vogël në anën tjetër.

  INFORMACIONE SHTESË
  REVIEW
  BACK TO TOP