Roettec Abazhur Alumini i zi 1*E27 260*100 RH01-0108
Roettec Abazhur Alumini i zi 1*E27 260*100 RH01-0108
Roettec Abazhur Alumini i zi 1*E27 260*100 RH01-0108
Roettec Abazhur Alumini i zi 1*E27 260*100 RH01-0108
Roettec Abazhur Alumini i zi 1*E27 260*100 RH01-0108
 • SKU:

Roettec Abazhur Alumini i zi 1*E27 260*100 RH01-0108

Lek 3,200.00
  PËRSHKRIMI

  Me hijen e aluminit të zezë të rrotulluar dhe prej bronzi i krehur që mund të rregullohet si një copë standarde, një vijë prej 3/4 ose lartësi të ndryshme të grumbulluara.

  Materiali: Alumin

  Mbarimi: Efekti i Zi / Bronz

  Fuqia: 1 * E27, Maks. 60W

  Garanci: 5 vjet

  Kordoni: 180 cm i zi

  Përmasa:

  Diametri 36 cm

  Lartësia 15 cm

  Dimensioni i Paketimit:

  Gjerësia 45 cm

  Thellësia 45 cm

  Lartësia 15cm 

  Pesha: 1,75 kg

  INFORMACIONE SHTESË
  REVIEW
  BACK TO TOP