Nuk ka gjëndje
Template produkt variabel

Ndriçues tavanor i varur për ambjente të brendshme. Një dizajn modern me pllaka qelqi të mbuluara nga pika të bardha dhe struktura ngjyrë flori është zgjedhja ideale për soxhornon tuaj.

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Wishlist
SPECIFIKIME TEKNIKE
Code Nominal lumen Real lumen LED/W System/W CCT Beam
L05F/WCM/3K11/_ 1050 963 11 13 3000K 25°
L05F/WCM/4K11/_ 1100 1009 11 13 4000K 25°
L05F/WCF/3K11/_ 1050 890 11 13 3000K 40°
L05F/WCF/4K11/_ 1100 932 11 13 4000K 40°
L05F/BCM/3K11/_ 1050 963 11 13 3000K 25°
L05F/BCM/4K11/_ 1100 1009 11 13 4000K 25°
L05F/BCF/3K11/_ 1050 890 11 13 3000K 40°
L05F/BCF/4K11/_ 1100 932 11 13 4000K 40°
PRODUKTE TË DISPONUESHME PËR KËRKESË
Code Description
L05F/___/____/_1 Con driver ON-OFF Made in Italy
L05F/___/____/_2 Con driver PUSH/DIM 1-10V Made in Italy
L05F/___/____/_3 Con driver DALI Made in Italy
L05F/___/____/_6 Con driver ON-OFF
AKSESORË TË DISPONUESHËM PËR KËRKESË

Mund të porositen në mënyrë të ndarë

Codice Descrizione
KIT EM/LED/1H Kit emergenza per LED 1 ora - Batt.7.2V - 1.5Ah
KIT EM/LED/3H Kit emergenza per LED 3 ore - Batt.7.2V - 4Ah
SKEMA TEKNIKE
Template produkt variabel
Template produkt variabel
Nuk ka gjendje