Ndriçues muri

Ndriçues muri për ambjente të brendshme. Struktura metalike të lëvizshme me ngjyrë flori dhe gri, me dizajn minimalis të çilat përshtaten me çdo interior modern.

L

Sasia:
- +
Wishlist
SPECIFIKIME TEKNIKE
Code Nominal lumen Real lumen LED/W System/W CCT Beam
L05F/WCM/3K11/_ 1050 963 11 13 3000K 25°
L05F/WCM/4K11/_ 1100 1009 11 13 4000K 25°
L05F/WCF/3K11/_ 1050 890 11 13 3000K 40°
L05F/WCF/4K11/_ 1100 932 11 13 4000K 40°
L05F/BCM/3K11/_ 1050 963 11 13 3000K 25°
L05F/BCM/4K11/_ 1100 1009 11 13 4000K 25°
L05F/BCF/3K11/_ 1050 890 11 13 3000K 40°
L05F/BCF/4K11/_ 1100 932 11 13 4000K 40°
PRODUKTE TË DISPONUESHME PËR KËRKESË
Code Description
L05F/___/____/_1 Con driver ON-OFF Made in Italy
L05F/___/____/_2 Con driver PUSH/DIM 1-10V Made in Italy
L05F/___/____/_3 Con driver DALI Made in Italy
L05F/___/____/_6 Con driver ON-OFF
AKSESORË TË DISPONUESHËM PËR KËRKESË

Mund të porositen në mënyrë të ndarë

Codice Descrizione
KIT EM/LED/1H Kit emergenza per LED 1 ora - Batt.7.2V - 1.5Ah
KIT EM/LED/3H Kit emergenza per LED 3 ore - Batt.7.2V - 4Ah
SKEMA TEKNIKE
Ndriçues muri
Ndriçues muri
L
- +