Mbledhja, ruajtja, hulumtimi dhe ekspozimi - këto gurët themelorë të aktiviteteve muzeale u krijuan më shumë se 200 vjet më parë si pjesë e Iluminizmit Evropian dhe karakterizojnë punën në muzeume publike, galeri dhe koleksione private deri në ditët e sotme.

Secila prej këtyre sferave individuale të punës tani është pajisur me ndriçim të përshtatshëm falë mundësive të ndriçimit LED me cilësi të lartë,

pa pasur nevojë për kompromis sa i përket përvojës vizuale dhe ruajtjes së artit. Mundësitë e dizajnit me dritë në muze dhe galeri nuk janë të kufizuara vetëm në shfaqjen e artit. Ne ju tregojmë se si drita është në gjendje të azhurnojë hapësirat e ekspozitës për t'u bërë marka kulturore cilësore - duke filluar nga ekspozita dhe kopshti i skulpturave deri në dyqane dhe kafene.

BACK TO TOP