Ndriçimi ne jetën private

Projektimi i vendeve në të cilat jetojmë meriton vëmendje të plotë, pasi ato pasqyrojnë qëndrimin tonë ndaj jetës dhe sigurojnë një vend strehimi nga jeta e përditshme.

Në shtëpi, ne duam të jemi me njerëzit që duam dhe vlerësojmë.

Të punosh, të hash, të lexosh, të flesh, të luash, të mendosh - vështirë se ndonjë vend tjetër kombinon një larmi të tillë funksionesh në një hapësirë ​​kaq të vogël si vendi në të cilin jetojmë.

 Bauled sjell fleksibilitet në çdo situatë dhe i jep Zgjidhje ndriçimit.

Ndriçuesit mural, tavanorët dhe abazhurat në një formë kompakte  japin jetë edhe në hapësira të mbyllura - me dritë LED të shkëlqyeshme dhe të ngrohtë duke krijuar në mënyrë të besueshme një atmosferë individualiteti dhe mirëqenieje.

BACK TO TOP