Familja Stojku në 2012 për të plotësuar nevojat e ndriçimit, nga ai bazik deri tek ai më unik e modern, lindi Bauled.

Pas një eksperience të gjatë në këtë industri, pasioni për të krijuar një trashëgimi autoktone dhe një epokë te re në ndriçim solli krijimin e ROETTEC.

ROETTEC prej vitit 2016 pati një shtrirje ndërkombetare duke sjellë sukses dhe vlerë të shtuar në Bauled.

Ndërkohë brandi mëmë arriti të bëhet distributor zyrtar I brandit gjerman LUXMAINER në Shqipëri.

Përgjatë këtyre 10 viteve Bauled ka qenë bashkudhëtar me arkitekturën moderne, falë bashkëpunimeve të vazhdueshme me projekte të mëdha.  Si kërkesë e dizajneve inovative që arkitektet projektojnë Bauled ndjek ritmin duke marrë eksluzivitetin si distributor i brande Premium: Oluce, Cini&Nils, Quasar, Martinelli Luce, Luceplan, Catellani&Smith, Imagilights.

Ndriçimi nuk është vetëm një produkt që ne shesim, ai është mënyra e jetesës më të mirë.

 

Bauled

Si e do syri