Brande

Krijimi i dritës më të mirë nuk është më një luks, por shumëllojshmëria e brandeve premium që ne kemi.

OLUCE

E themeluar në vitin 1945, Oluce është kompania më e vjetër italiane e dizajnit në sektorin e ndriçimit që ende funksionon sot. Cilësitë e dizajnit të llambave i bëjnë ato ikona që komunikojnë brez pas brezi për t'u bërë një pjesë integrale e shtëpive që ato mobilojnë.

Cini&Nils

E themeluar në vitin 1969, Cini&Nils e ka bërë cilësinë një nga pikat e saj të forta. Është një butik krijues ku idetë transformohen me mjeshtëri në produkte që strehojnë teknologjinë më të fundit LED dhe linjat e të cilave janë të pastra, rigoroze dhe të pasura me detaje.